Leuke dag

Vandaag is Nellie de hele dag mij aan het vermaken. We zijn dus lekker bezig met knutselen oftewel Kunst, of zoals zij zegt knippen en plakken. Hier de hartelijke groeten van Nellie voor de hele familie.
Ik vraag natuurlijk: ,,Nellie, nog wat?’
Zij: ,,Eh, even denken, jij ratelt het er zo allemaal uit. Eh. Nou, ik heb hier een heerlijke, lekkere, rustige, uitzakdag. Op mijn website zie je waar ik mee bezig ben, of was, want voor ik er nieuwe dingen op heb, is er alweer een week om met allemaal andere (leuke) dingen en bezigheden.”
(Nellie komt los, en ik ook, o nee, ik was al los).

 De website is: www.nelliebaas.nl

,,Nu aan de warme chocolademelk.” = Anne.
,,Anders wordt hij koud.” = Nellie.

 

 

 

 

 

 

Dit zijn de twee schalen waar we vandaag aan gewerkt hebben.

2 thoughts on “Leuke dag

  1. Beau

    Ik vind wel dat je goed kan zien dat vrouwen zich zelf geweldig leuk bezig kunnen houden. Dit klinkt wel een beetje anti-vrouw, maar is toch zeker niet zo bedoeld.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *