Auteur & kunstenaar

Gummbah

Er is mij iets opgevallen in de Volkskrant. Daarin staan cartoons van Gummbah. Heel vaak herken ik het plaatje, maar weet ik niet waarvan. Nu weet ik het.
Van de week schreef ik een stukje waarin mijn idee over Het bed Violen stond. Dat stukje heette Wonderlijk. Nu is er dus weer iets wonderlijks gebeurd. Zie ik de cartoon van gisteren van Gummbah, en ja hoor, die komt me weer heel bekend voor. Over datzelfde bed violen. Zelfde idee. Maar dan typisch Gummbah.  Dat  gebeurde een tijdje geleden ook toen ik het over de tunnel had met licht aan het einde, behalve in Assendelft-Krommenie.
Gummbah is dan heel kort, mijn tegenvoeter. Ter illustratie wou ik die twee cartoons hier even bij zetten, Guppie, dat mijn lezers van je kunnen genieten, want humor heb je en tekenen kan je ook. Maar dat gaat dus niet. Al je cartoons zijn beveiligd en beschermd en niet te verplaatsen. Welnu, Gummbah, ik vind het hartstikke leuk dat je mijn Blog leest en dat ik je op ideetjes breng, zeer vereerd, dankje, houd de fooi, maar wil je voortaan de cartoons die je aan mij ontleent wel even op mijn Blog zetten? Als dat niet lukt, zet je dat eronder. Of, nog leuker, maak hier een cartoon van.

Deel dit bericht:

Eva Terra Incognita

Eva Terra Incognita
Te bestellen bij de boekhandel

Sophie - Genius Loci

Sophie - Genius Loci
Te bestellen bij de boekhandel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *