Auteur & kunstenaar

Silverbird

Het morfogenetisch veld zou veel verklaren. Daar houden wetenschappers van. Mode, woorden die opduiken, hoelahoep en knikkertijd. Waar komt het vandaan, hoe verspreidt het zich.
Ik houd van het wonder. Mijn motto is ‘wat gebeurt, is aan de beurt’.  Dat onder ogen zien. De school van het leven is mijn liefste school.

Muziek is mooi. Het brengt je innerlijke snaren in resonantie. Vanochtend bijvoorbeeld had ik geen zin om op te staan voor de pil van mijn moeder. Dat moet wel gebeuren. Ik had net zo’n leuke droom. Een park, een wit gebouw, verlichte vensters, een bordes en een zanger. (waar haalt mijn onderbewuste het vandaan) Ik ging erheen en begon mijn eigen lied te zingen. Mijn stembanden deden het niet helemaal. Ik ging onverstoorbaar door tot mijn eigen verwondering. Dwars door de wekker. Ik werd er wel wakker van. Het lied nog in mijn keel neuriede ik de trap af, mijn moeders slaapvertrek in. Krijg ik ineens antwoord. Mijn moeder zingt mee vanuit haar slaap, met woorden als sla-da-ba. Erg leuk.

Over naar Silverbird, ken je hem? Ik heb een zwak voor deze wijze Indiaan. Nu ben ik geboren met liefde voor Indianen, niets aan te doen. Mijn eerste geheime club, met Aleid Benders en Erna Smit (na 45 jaar mag het wel geopenbaard worden) heette Nishawihantou, naar Old Shatterhand en Winnetou. Met die twee mannen had ik niets, maar de naam was welluidend en daar heb je mij mee.
Silverbird is werkelijk een mooie naam. Als je die krijgt of verdient, ben je het ook. En dat is hij, Silverbird. Hij vliegt over de wereld met zijn Saving the Seeds of Love Tour. Eenvoudig en (dus) hartverwarmend laat hij voelen wat het is, liefde, resonantie en de rest. Walk your talk, ten voeten uit! Daar houd ik van. Je kunt Silverbird zien, horen, voelen en beleven door op de link te drukken. Dan krijg je vanzelf toegang tot meer van hem. Zijn credo: Walk in beauty! Er is schoonheid boven je, onder je, voor je, achter je, links en rechts. Als dat eens alom ging resoneren!

http://www.youtube.com/watch?v=ep0oxxdc_Pg

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=SL6kloDb3ME&feature=endscreen

Deel dit bericht:

Eva Terra Incognita

Eva Terra Incognita
Te bestellen bij de boekhandel

Sophie - Genius Loci

Sophie - Genius Loci
Te bestellen bij de boekhandel

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *