Gummbah, je ligt me toch niet te spiegelen, he?!

Gisteren was het weer raak. Gummbah had weer mijn thema van de afgelopen dagen: resonantie, morfogenetisch veld, of volgens negatievelingen plagiaat. Zo is Gummie niet, hij laat zich wellicht inspireren, maar maakt er  een echte Gummbah van. Hoewel, dat bed heb ik het ook over gehad, die droom van zingen met een onbekende op het bordes (G?).

In tegenstelling tot mij, beschermt Gummbah zijn werk tot het uiterste, waardoor je zijn cartoons niet in je Blog kunt plaatsen. Om toch een voorbeeld te geven, heb ik er het volgende op gevonden: een foto van Dag in Dag uit van de Volkskrant van 8 februari. In de rechterhoek zie je wat Gummbah van het thema resonantie en aanverwante zaken gemaakt heeft, linksboven zie je de datum. Klik op de foto zo vaak je wilt en hij wordt almaar groter. Gecombineerd met de reactie van Beppie op Link begin ik te geloven dat ik beland ben in een resonantiewolk.

Wie herkent dit?

 

zeg, je ligt me toch niet te spiegelen?!

2 thoughts on “Gummbah, je ligt me toch niet te spiegelen, he?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *