Auteur & kunstenaar

HOT

Ik heb niemand op mijn verjaardag gevraagd, want ik was moe en had geen fut om voor jullie allemaal te koken en taarten te bakken en wijn in te slaan. Ik wou weg. Met man. Met Noorderzon. Naar Groningen. Zonder taart en felicitaties en kaarten en knuffels en kadootjes en feest. Niks. Een aanrader.
Kom ik terug.
Staat mijn telefoon roodgloeiend. Ben ik gewild. Word ik gevraagd. Ineens.
Heike. Arnold. Inge.
HAI! Ze willen me. Ik ben hot!
 
Heike wil me 4 dagen onder de Wellplate. Even niks. Even slow.
Na vier dagen wellplaten zie ik er jaren jonger uit, en dat na na alweer een verjaardag.
Zie :  http://www.wellnesscenteramarant.nl/

Anne Vellinga – Slow & feel good, pentekening
 
Arnold wil mij en jullie erbij, of ik zin heb voor vriendenprijs een workshop verhalen vertellen bij hem te doen in de vakantie, van 6-8 augustus, in de bossen bij Doorn, lekker eten, stem leren gebruiken, vertellen natuurlijk, hoe je dat doet op een manier dat het adembenemend is om naar te luisteren. Dus dat ga ik doen, en mocht jij ook willen, wat me erg leuk lijkt,  wees dan zo slim eerst vrienden met mij te worden vanwege de vriendenprijs die ik hier niet verklap vanwege de mensen die geen vriend van me zijn/waren/ooit zullen worden.
Zie voor info: http://www.theater-atelier.com/

Anne Vellinga -Storyteller, pentekening
 
Inge de Koninck  vraagt of ze afbeeldingen van mijn fantasierijke kunst mag gebruiken bij haar gedichten. Eergisteren kende ik de hele Inge nog niet. Gisteren las ik  een gedicht van haar, vond dat ontroerend, zag zij mijn werk, vond dat fantasierijk en toen waren de lijntjes gelegd en ging het snel.

Anne Vellinga – Lijntjes, pentekening
 
 Morgen onze eerste match, met link.
 
 
 

Deel dit bericht:

Eva Terra Incognita

Eva Terra Incognita
Te bestellen bij de boekhandel

Sophie - Genius Loci

Sophie - Genius Loci
Te bestellen bij de boekhandel

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *