100.000

Mijlpaal bereikt!

Vandaag wil ik even stilstaan bij jullie, lieve, trouwe, onverwachte, sporadische, dagelijkse lezers en kijkers van mijn blog en galerijen, want: we hebben vandaag 100.000 pageviews!
Het liefst zou ik ieder persoonlijk bedanken voor het bezoek, het lezen en kijken, schrijven en reageren en gastblogs, want zonder jullie is er niets aan. Ik voel me gedragen door de aandacht, geinspireerd door de reacties, geprikkeld door kritische kanttekeningen, verrijkt door gastschrijvers en gesteund door Tom Govers, mijn webmaster en Man niet te vergeten…

Anne Vellinga -feestplateau
Anne Vellinga -feestplateau

Dan ga ik nu aan de koffie met koek, de borrel met nootjes. En warempel, gaat de zon ook nog schijnen.
Tot morgen!

27 thoughts on “100.000

 1. Edgard

  Het is jouw verdienste dat wij massaal lezen en reageren. Als je zo verder doet zullen het er gouw enkele duizenden meer worden.

  Reply
 2. Attila

  Gefeliciteerd! Enorm onderhoudend en inspirerende blog heb je. Daarom ben ik ook een regelmatige bezoeker;-). Ga vooral zo door ( met Engels accent)

  Reply
 3. Mieke Schepens

  Net zoals Edgard aangeeft: als jij niets publiceerde hadden wij (lezers) niets om goed, leuk, aardig, geweldig, prachtig, goed verwoord, enthousiast, optimistisch, realistisch en mooi te vinden.
  Wij, lezers, danken jou ! Op naar het volgende duizendtal. ! Warme groet.

  Reply
 4. athy van meerkerk

  Wij boffen met jou, Anne, het eerste wat ik doe als ik fb opzet, is kijken of ik iets nieuws van jou vind. Dus!!!! Van harte gefeliciteerd en ik hoop dat je lang door gaat. Jij inspireert,laat een menselijk gezicht zien en geeft ons al dat moois in woord en gedachte.Ik drink zo een slok op jou en zal je groeten vanuit mijn tuin tot in die van jou.Liefs,Athy.

  Reply
 5. Kees Versluis

  Lieve Anne,

  het is heerlijk om jou altijd zo produktief te zien. Vaak is het genieten, lachen of ontroerend.
  Mij doet het heel veel.
  Gefeliciteerd met deze mijlpaal.

  Reply
 6. Flip Roodnat

  Ik heb vroeger erg veel kano’s gegeten in de kantine van mijn voetbalclub waar ik chef de cuisine was, ik had zelf de kano-inkoop ter hand genomen tot er eens een kano was zonder noot. Ik heb toen, op het briefpapier van de club, een brief gestuurd aan de kanofabriek. Ter compensatie heb ik toen een hele grote doos met kano’s alleen voor mezelf gekregen en die achter elkaar geconsumeerd. Sinds die dag is de kano er bij mij niet meer ingekomen maar nu ik zo die ronde dingen zie liggen, zou ik daar toch wel een gaatje voor hebben, en een fudge voor in mijn holle kies.

  Reply
  1. Anne Post author

   en dan zijn er ook nog chocoladesticks met iets van munt erin, er is nog over en anders haal ik nieuw, heel gezellig, kom langs met zo’n heerlijk verhaal erbij Flip!

   Reply
 7. Flip Roodnat

  Ik moet nodig eens een afspraak maken met mijn oogarts, ik zie die cijfers haast niet meer terwijl ik vroeger juist heel goed was met cijfers, ik kon er echt van alles mee.

  Reply
 8. Anne Post author

  ah, Flip, daar ben je weer, en ik ken je niet eens uit Tiel, en je wilt gelijk een afspraak…
  met de oogarts?.
  kom nou maar gewoon hier, want wat je met cijfers allemaal kon, lijkt me ook kostelijk.

  Reply
 9. joke

  Anne, mijn dag kleurt altijd lichter nadat ik jouw schrijfsels heb geconsumeerd en verteerd, heerlijk. Dankjewel daarvoor

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *