Auteur & kunstenaar

2016 – Maggi

theepot

Dit is het jaar van het boek. Daar werk ik aan. Het is ook het jaar van mijn nieuwe website. Daar heeft mijn webmaster aan gewerkt. We zouden hem vanavond presenteren, hij achter de schermen en mijn verhaal in beeld. Maarrr… het leven is geen wiskunde.
Mijn webmaster was ervoor klaar, ik ben ervoor klaar en dan gebeurt wat gebeurt en is dat aan de beurt.
Dat weet je vooraf niet.
Wat je doet met het onverwachte, is het verschil met wiskunde. Dat spreekt mij aan bij Herakleitos, zoals te lezen in Sophie, mijn debuutroman: ‘expect the unexpected’.

Vandaag is het Driekoningen, traditioneel het moment dat de twaalf heilige nachten zijn afgelopen – de stille tijd die begon met de avond voor Kerstmis. Van ouds was dit het moment om de kerststal af te breken, de kerstbomen te verbranden en het nieuwe jaar (het kind) te begroeten met een geschenk, wens, voornemen, verzinnebeeld in het goud, de wierook en de mirre van de drie wijzen.

Mijn wens voor dit jaar is dat we dansen met wat zich aandient en doen waar ons hart van tintelt, ons bloed van bruist en onze handen van jeuken. Al hebben we de bibbers.
Leven is geen wiskunde, het is magisch en wij zijn de maggi.

 

this is my cup of tea Anne Vellinga
this is my cup of tea
Anne Vellinga

 

Deel dit bericht:

Eva Terra Incognita

Eva Terra Incognita
Te bestellen bij de boekhandel

Sophie - Genius Loci

Sophie - Genius Loci
Te bestellen bij de boekhandel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *