Auteur & kunstenaar

Doek

Geert kan wel zeuren over de ragfijne, charmante, respectvolle hoofddoek van de koningin, maar wat heeft hij zelf voor doek op zijn hoofd?
Waarom blondeert een Indier zijn haar?
Door wie of wat wordt hij zelf onderdrukt?
Wat heeft hij te verbergen?

Deel dit bericht:

Eva Terra Incognita

Eva Terra Incognita
Te bestellen bij de boekhandel

Sophie - Genius Loci

Sophie - Genius Loci
Te bestellen bij de boekhandel

2 reacties

  1. Mannen die hun haar verven, dat is toch anders dan vrouwen die dat doen. Voor een vrouw is het haar een deel van hun wezen. Ik denk bij mannen vaak minder. Jonge vrienden die al kaal worden zitten er niet echt mee. Mannen schrijven nooit verhalen over hun kapper. Toen ik zelf nog ‘langharig doch-niet-werkschuw tuig’ was, had ik me al voorgenomen om geen ‘Pim Jacobs’ te worden. Ik had zo’n medelijden met die man. Zijn lange bakkebaarden en een restant haar werden door hem zoveel mogelijk over zijn kale kop verspreidt.
    Gewoon kaal en kort. In de TU wijk loopt een oude hippie. Over de zestig, kaal maar wel een paardestaart. Bij hem hoort het wel, bij mij niet. GW is in meerdere opzichten een vreemde man en ik ben ook heel benieuwd of hij iets te verbergen heeft.

  2. Dat zeg je nou eens goed. Hoe kan Wilders, een buitenlandse man, z’n afkomst zo verloochenen. Hij heeft echt iets te verbergen, anders doe je dat niet. Je zwarte haar zo blonderen. Ik geloof dat Kees dit niet helemaal begrepen heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *