Auteur & kunstenaar

Nieuwtjes

Vandaag geen tijd voor lange verhalen. De hulp van mijn moeder is plotsklaps ziek,  dus daar ben ik vandaag zoet mee.
Wie facebook heeft, kan me daar vinden. Sinds gisteren zit ik erop met foto’s en onverwachte vrienden. Genoeg om een hele dag mee te verblijden. Vooral Hugh Grant vraagt erg veel aandacht. Misschien moet ik hem eruit gooien, zo houd ik geen tijd over, en zooooooooo leuk vind ik hem nu ook weer niet.
Ted van Lieshout en Peter Klashorst over wie ik eerder berichten heb geschreven hebben me gevonden. Met Peter ben ik nu vriend en kom op zijn website. Dat gaat zijn webmaster Marco doen, want hij kan het zelf niet, schreef hij per mail. Dan ben je toch even verrast, maar dat was hij ook toen hij mijn stuk over hem las. Ik ben het gelijk zelf nog eens gaan lezen, en begreep wat hij bedoelde. 
Ted geeft op mijn blog onder zijn stukje een reactie, waarbij ook een link naar zijn website en een boze brief aan hem, niet van mij natuurlijk.
Verder was whizzkid/webmaster hier gistermorgen met 1000 visitekaartjes. Wie er een aantal wil hebben, kan zich melden en aan het uitdelen gaan.
Hij was tevreden over het aantal lezers van mijn blog en gaat een systeem ontwikkelen dat je je kunt abonneren op nieuwe berichten, maar ja, die zijn er dagelijks. En hij maakt iets dat je een bericht krijgt als er reacties op je reactie zijn. Als ik het goed begrepen heb.
Facebook was natuurlijk ook helemaal zijn ding. Gaat hij linken aan mijn blog.
Kortom, de ervaren social media figuur zal aan dit stukje aflezen dat whizzkid mij behoorlijk in de tang heeft.
Fijn weekend, en tot morgen.

Deel dit bericht:

Eva Terra Incognita

Eva Terra Incognita
Te bestellen bij de boekhandel

Sophie - Genius Loci

Sophie - Genius Loci
Te bestellen bij de boekhandel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *