Auteur & kunstenaar

Weekje weg

Man begint zijn krokusjesvakantie in alle vroegte achter de computer. Daar heb ik geen kind aan. Hij hoeft niks, wil niks, zit gekluisterd aan een website waar je hotelkamers kunt winnen. Een onschuldig tijdverdrijf.
Tot hij wint!
Vier nachten in een hotelletje in de bush van Drenthe. We moeten meteen weg, want gewonnen = gewonnen.
Het is de vraag of ik de komende dagen iets aan mijn Social Media kan doen. Kan ik in de bush wel bij mijn dashboard komen om reportages over het Drenthse oerwoudgebeuren te melden. In nood kan ik misschien nog net Facebook bereiken, voor de lezer is er nu een directe link via het nieuwe Fje, even helemaal omlaag scrollen, goed zo, daar is het! Je hoeft er maar op te drukken en je bent er. (Wie had het al ontdekt? Ja, mijn webmaster houdt van speurtochten, gezocht moet er worden, en gevonden natuurlijk)
Man trappelt dat ik NU toch echt moet komen, de auto staat startklaar.
Snel nog even dit: De derde van de derde moet ik terug zijn. Zo niet, is er iets gebeurd en kun je het best Opsporing Verzocht bellen.
Bij voorbaat dank.

Deel dit bericht:

Eva Terra Incognita

Eva Terra Incognita
Te bestellen bij de boekhandel

Sophie - Genius Loci

Sophie - Genius Loci
Te bestellen bij de boekhandel

5 reacties

 1. Ah, je bent op vakantie.
  hopelijk ben wel op tijd je fijne vakantie te wensen.
  Ben ook een weekje weg.
  Van 2 maart tot 11 maart. Ben in Frankrijk, sta ik dan op de piste.
  we treffen elkaar daarna weer in FB.
  Fijne vakantie Anne!
  groetjes,
  ImSook

 2. Ik zag dit pas vandaag, toch hadden we via FB gezellig kontakt, of is het contact. Dat kan ik nooit onthouden. Vriend Nico is nu ook van de partij merkte ik.

  1. Ja, die Nico. Hij is toch vriend van nou? En gaandeweg nu ook van mij natuurlijk.
   Na 2 weekjes facebook merk ik hoe verschillend schrijven kan zijn. Daar heb je de column, altijd kop en staart en 500 woorden, een rode draad en pointe, het blog, heel persoonlijk en voor de vuist weg bekommer ik me nergens om, roman daar kun je je hele ziel en zaligheid in kwijt en de draad kwijt raken, in elk geval de tijd nemen, en facebook is heerlijk kort en snel, een boer na de maaltijd, dan is blog de maaltijd lekker thuis, column de maaltijd met gasten en de roman is al het werk voor je eindelijk aan tafel kunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *