Auteur & kunstenaar

Inpakken en wegwezen

Nog een paar uur dan gaan we er vandoor. Of er stukjes verschijnen is nu nog de vraag. Ik plaats NU nog even zeven columns erop, dan heb je wat te lezen, mocht je me missen. 
O ja, misschien een goed idee een abonnement te nemen via de RSS knop rechtsboven, dan word je gewaarschuwd als er iets nieuws is. Ook reacties op jouw reacties krijg je dan vanzelf binnen.
Ik wens jullie een gezellige Koninginnedag en een heerlijke meimaand, en hoop jullie allemaal gezond en blij terug te zien op mijn Blog vanaf 29 mei.

Deel dit bericht:

Eva Terra Incognita

Eva Terra Incognita
Te bestellen bij de boekhandel

Sophie - Genius Loci

Sophie - Genius Loci
Te bestellen bij de boekhandel

5 reacties

 1. Nog twee nachtjes slapen en dan ben je er weer. Gelukkig, ik heb je gemist hoor! Leuk, dat berichtje in jouw vakantie, heel attent.

 2. Nog een nachtje slapen en dan weer van jouw blogs genieten.
  Ik ben zelf een weekend weg maar ik kan gelukkig wel lezen.

  Liefs

 3. Effe chekke,het is nu 26 mei en je bent er nog niet. Het ging met zo`n sneltreinvaart met je nieuwe boek dat je er nog een maandje aan vastplakt.

  Groetjes,

  Kees

 4. Kees en Nico! Tuurlijk!!!
  Ik ben er weer, net terug en tot mijn stomme verbazing is mijn blog elke dag dat ik er niet was bezocht, en zelfs behoorlijk veel. Het leven gaat door (ook) als je er niet bent. Zo ook hier in huis. Alles leeft nog.
  Ik heb veel beleefd en kan uren vertellen – waar te beginnen? Daar of hier, achterstevoren of op de kop? Eerst even alle mailtjes (134 yahoo, 120 planet), post (3 persoonlijke berichten haha) – en een boek ligt hier zomaar op rafel, tafel bedoel ik – cadeau van Dick…. te gek Dick!!! Was je hier en ik niet????
  De planten hebben dorst, de meerkoeten hebben jongen – de rest komt de 29ste –
  Morgen heb ik mijn moeder ‘s middags en ‘s ochtends vijf wasmachines – maar bovenstaande berichtjes van jullie slaan voor nu even alles. Dankjewel en tot heel gauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *