Inpakken en wegwezen

Nog een paar uur dan gaan we er vandoor. Of er stukjes verschijnen is nu nog de vraag. Ik plaats NU nog even zeven columns erop, dan heb je wat te lezen, mocht je me missen. 
O ja, misschien een goed idee een abonnement te nemen via de RSS knop rechtsboven, dan word je gewaarschuwd als er iets nieuws is. Ook reacties op jouw reacties krijg je dan vanzelf binnen.
Ik wens jullie een gezellige Koninginnedag en een heerlijke meimaand, en hoop jullie allemaal gezond en blij terug te zien op mijn Blog vanaf 29 mei.

5 thoughts on “Inpakken en wegwezen

 1. Kees Versluis

  Nog twee nachtjes slapen en dan ben je er weer. Gelukkig, ik heb je gemist hoor! Leuk, dat berichtje in jouw vakantie, heel attent.

  Reply
 2. Kees Versluis

  Nog een nachtje slapen en dan weer van jouw blogs genieten.
  Ik ben zelf een weekend weg maar ik kan gelukkig wel lezen.

  Liefs

  Reply
 3. Kees Versluis

  Effe chekke,het is nu 26 mei en je bent er nog niet. Het ging met zo`n sneltreinvaart met je nieuwe boek dat je er nog een maandje aan vastplakt.

  Groetjes,

  Kees

  Reply
 4. Anne Post author

  Kees en Nico! Tuurlijk!!!
  Ik ben er weer, net terug en tot mijn stomme verbazing is mijn blog elke dag dat ik er niet was bezocht, en zelfs behoorlijk veel. Het leven gaat door (ook) als je er niet bent. Zo ook hier in huis. Alles leeft nog.
  Ik heb veel beleefd en kan uren vertellen – waar te beginnen? Daar of hier, achterstevoren of op de kop? Eerst even alle mailtjes (134 yahoo, 120 planet), post (3 persoonlijke berichten haha) – en een boek ligt hier zomaar op rafel, tafel bedoel ik – cadeau van Dick…. te gek Dick!!! Was je hier en ik niet????
  De planten hebben dorst, de meerkoeten hebben jongen – de rest komt de 29ste –
  Morgen heb ik mijn moeder ‘s middags en ‘s ochtends vijf wasmachines – maar bovenstaande berichtjes van jullie slaan voor nu even alles. Dankjewel en tot heel gauw!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *