Auteur & kunstenaar

Bestelmijnboek

Mannenlijn klaar, Baarmoeder klaar.
Wat nu?
Ik staar naar het scherm.
Ik ben leeg. Ik weet even helemaal niets.
Ik staar en ik staar en ik staar.
En zie!
Er komt iets.
Een fotootje van een vrouw die mij bemoedigend aankijkt.
Haar naam verschijnt. Esther Kraaijenbrink. In blauw.
Ik heb iets met blauw. Ik heb iets met Esthers. Ik heb iets met kraaien.
Er verschijnt een tekst. 
 
Esther Kraaijenbrink Ik heb alle delen mannenlijn gelezen. Mocht je ooit overwegen dit blog in een boekvorm uit te brengen, dan wil ik je vragen ook eens naar mijn website te kijken. Via bestelmijnboek.nl kun je jouw blog in boekvorm publiceren zonder kosten/investeringen. En jouw blog is zo leuk dat wij hem graag in de webshop zouden plaatsen!
 
 • Anne Vellinga Wat een verrassend voorstel Esther! En wat is het een goed gevoel om gevraagd te worden. Een nieuw gevoel.
  Ik krijg porren dat ik aan wedstrijden moet meedoen en achter uitgevers aan moet.
  Schrijven is mijn passie, leuren met mijn werk niet. Wat te doen?
  En daar kom jij uit de lucht vallen met je aanbod.
  Het fijne is dat je mijn blog al gelezen hebt, de hele mannenlijn, zonder dat ik je hoefde porren, hoefde zoeken, hoefde leuren. Je vindt het zo leuk dat je hem graag in de webshop wilt plaatsen…
  Er waren lezers die Mannenlijn zo spannend vonden, dat ze een spannend slot wilden. Dat zag ik niet.
  Ik week uit naar de Baar-moeder in dichtvorm.
  En nu kom jij met een verrassende wending!
   
 • Esther Kraaijenbrink Als je zover bent, kun je jouw boek gratis aanmelden via http://bestelmijnboek.nl/publiceren-via-webshop.
 • Er staat ook een heel stappenplan op de site. Als je nog vragen hebt, bel me dan gerust even……………….
   

Deel dit bericht:

Eva Terra Incognita

Eva Terra Incognita
Te bestellen bij de boekhandel

Sophie - Genius Loci

Sophie - Genius Loci
Te bestellen bij de boekhandel

4 reacties

 1. Wat een toeval. Ik ken Esther niet persoonlijk, maar haar twee zonen zitten op onze scouting groep Nautilus in Delft. Ze hebben een bijzondere opvoeding gehad, waar ik me in het begin over verbaasde en nu de goede resultaten zie. Ook uit Delft. Elke dag met jou is bijzonder Anne! Liefs

  1. Dat is zeker toevallig, Kees. En je geeft en passant een mooie aanbeveling voor mijn mogelijke publicatie op haar webshop, want mijn Blog is mijn kind en ik geef mijn kind het liefst in handen van iemand met een aanpak en resultaat zoals jij dat ervaren hebt. Leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *