Auteur & kunstenaar

Telkens als je aan me denkt – Ron Vonk

Vanochtend vond ik onder mijn stuk ‘telkens als ik aan je denk’ een originele reactie, in wezen geen reactie, maar een eigen schepping, een respons vanaf de andere kant, getuigend van het vermogen geïnspireerd te raken door de ontmoeting met de ander, het andere. Dat waardeer ik en geef ik graag de ruimte. Hier is Ron.

Telkens als je aan me denkt
Ron Vonk

telkens als je aan me denkt
dan voel ik dat
in mijn botten
in mijn ziel…

al ben je niet meer hier
je bent er, in mijn hart
in alles wat ik ben
en waar ik voor sta

weet, dat ik je mis
weet, dat ik naar je verlang
weet, dat ik aan je denk
weet, dat je bij mij bent

je reist altijd, met mij…

 

Deel dit bericht:

Eva Terra Incognita

Eva Terra Incognita
Te bestellen bij de boekhandel

Sophie - Genius Loci

Sophie - Genius Loci
Te bestellen bij de boekhandel

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *