Auteur & kunstenaar

EO

Straks kom ik misschien ook nog op tv. Ik heb net een gesprek gehad met Els Knaapen, redacteur van een nieuw programma van de EO. Op de valreep lees ik haar mailtje, want ik sta op het punt de internetzone te verlaten, ik ben bezig op vakantie te gaan. Dankzij wifi onderweg zie ik dat mailtje net op tijd en bel met een storend mobieltje. Els vertelt met jeugdig elan en de doortastendheid van een redacteur dat de EO werkt aan een programma,  ‘3Onderzoekt’, waarin in een van de tien afleveringen wordt onderzocht hoe het verder moet met de zorg in Nederland. Ze zoeken iemand die vanuit eigen ervaring kan vertellen hoe het is om samen te wonen en te zorgen voor (een van) de ouders. Ze zijn bij mij gekomen door mijn blog.

Er staat ons dus van alles te wachten. Je kunt het op de voet volgen op mijn blog. Maar nu eerst op vakantie.
Vanaf 3 november ben ik terug in internetland, wellicht vind ik onderweg wifi. Als je niets wilt missen, neem dan een gratis abonnement op mijn blog via het oranje RSS blokje rechtsboven mijn blog.

Ik wens jullie een mooie herfst!

Deel dit bericht:

Eva Terra Incognita

Eva Terra Incognita
Te bestellen bij de boekhandel

Sophie - Genius Loci

Sophie - Genius Loci
Te bestellen bij de boekhandel

10 reacties

  1. Lieve Anne,

    ik kan alleen nog maar ‘s avonds lezen en kijken. Incidenteel op mijn werk. Ik zie dit pas net, maar misschiern zie je het nog. Prettige vakantie en tot schrijfs op weg naar DWDD.

  2. Bij EO dacht ik even dat je bij de vrolijke gastheren Knevel & VdBrink mocht aanschuiven of dat Bert je had bezocht vanwege een familieruzie. Leek mij niet en dit past beter. Prettige vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *