Debuutpresentatie bij boekhandel Stumpel Hoorn

Ik ben net terug van een bijzonder geanimeerd gesprek met mevrouw Rosita Stumpel van boekhandel Stumpel. Anderhalf uur hebben we gesproken over het boekenvak, boeken, schrijven, presentaties en debuteren, het leek een minuut. Het voelde als thuiskomen, heel vertrouwd in mijn eigen woonplaats Hoorn. Ik verheug me dan ook op dinsdag 3 december, wanneer ik ‘Sophie – Genius Loci’ hier mag presenteren aan mijn fans uit Westfriesland en wijde omgeving. Mocht je van verder weg komen, dan ben je extra hartelijk welkom!

‘Dulle Griet’ Tina Baas gaat accordeon spelen, burgemeester Onno Veldhuizen krijgt in boekhandel Stumpel het eerste exemplaar uitgereikt en ik ga iets vertellen over de relatie van kaft, titel, ondertitel en inhoud, een inspirerend voorstel van mevrouw Rosita, die haar hart verpand heeft aan boeken.

Op onderstaande website zie je de locatie. Ik voelde ter plekke dat de Genius Loci van Stumpel ‘Sophie…..’ omarmt.

http://www.stumpel.nl/winkels/hoorn-grote-noord

I.v.m. de organisatie van het feestelijk geheel is het prettig als je vooraf even laat weten of je komt: info@uitgeverijbagage.nl

 

12 thoughts on “Debuutpresentatie bij boekhandel Stumpel Hoorn

 1. Marjolein

  Jij bent echt op stoom, Anne! Alles wat in het vat zat, is nu gegist en er bruist van allerlei leuks en goeds naar boven!
  Ik blijf elke dag blij met en voor jou, maar niet verwonderd: dit zat er al heel lang aan te komen.
  Het werd gewoon tijd 😉

  xxx
  (Als er mensen uit Fryslân komen, dan … ja!!!)

  Reply
  1. Anne Post author

   JA – wieowie? Die uit Fryslân zullen zich hier in Westfriesland helemaal thuis voelen! En Stumpel is groot genoeg voor een hele provincie erbij!

   Reply
 2. Ietepiete

  O wat leuk bij Stumpel.
  Ik had graag je boek gekocht bij DE STUMPELMEISJES in Heerhugowaard.
  Altijd vriendelijk en leuk, veel wetend over de boeken.

  Liefs

  Reply
 3. Jannie Harmsen

  Goh Anne, wat gebeurt er veel! Je hoofd zou er van gaan tollen, want je houdt ook nog eens je blog bij en diverse berichten waar je op reageert. Daar heb ik bewondering voor, want ondanks de drukte doe je dat er toch maar even bij.
  Chapeau! Het is je allemaal van harte gegund.

  Warme groet!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *