Auteur & kunstenaar

Debuutpresentatie bij boekhandel Stumpel Hoorn

Ik ben net terug van een bijzonder geanimeerd gesprek met mevrouw Rosita Stumpel van boekhandel Stumpel. Anderhalf uur hebben we gesproken over het boekenvak, boeken, schrijven, presentaties en debuteren, het leek een minuut. Het voelde als thuiskomen, heel vertrouwd in mijn eigen woonplaats Hoorn. Ik verheug me dan ook op dinsdag 3 december, wanneer ik ‘Sophie – Genius Loci’ hier mag presenteren aan mijn fans uit Westfriesland en wijde omgeving. Mocht je van verder weg komen, dan ben je extra hartelijk welkom!

‘Dulle Griet’ Tina Baas gaat accordeon spelen, burgemeester Onno Veldhuizen krijgt in boekhandel Stumpel het eerste exemplaar uitgereikt en ik ga iets vertellen over de relatie van kaft, titel, ondertitel en inhoud, een inspirerend voorstel van mevrouw Rosita, die haar hart verpand heeft aan boeken.

Op onderstaande website zie je de locatie. Ik voelde ter plekke dat de Genius Loci van Stumpel ‘Sophie…..’ omarmt.

http://www.stumpel.nl/winkels/hoorn-grote-noord

I.v.m. de organisatie van het feestelijk geheel is het prettig als je vooraf even laat weten of je komt: info@uitgeverijbagage.nl

 

Deel dit bericht:

Eva Terra Incognita

Eva Terra Incognita
Te bestellen bij de boekhandel

Sophie - Genius Loci

Sophie - Genius Loci
Te bestellen bij de boekhandel

12 reacties

 1. Jij bent echt op stoom, Anne! Alles wat in het vat zat, is nu gegist en er bruist van allerlei leuks en goeds naar boven!
  Ik blijf elke dag blij met en voor jou, maar niet verwonderd: dit zat er al heel lang aan te komen.
  Het werd gewoon tijd 😉

  xxx
  (Als er mensen uit Fryslân komen, dan … ja!!!)

  1. JA – wieowie? Die uit Fryslân zullen zich hier in Westfriesland helemaal thuis voelen! En Stumpel is groot genoeg voor een hele provincie erbij!

 2. Goh Anne, wat gebeurt er veel! Je hoofd zou er van gaan tollen, want je houdt ook nog eens je blog bij en diverse berichten waar je op reageert. Daar heb ik bewondering voor, want ondanks de drukte doe je dat er toch maar even bij.
  Chapeau! Het is je allemaal van harte gegund.

  Warme groet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *