Auteur & kunstenaar

Publieke vrouw

Het is wennen aan de status van publieke vrouw. Niet wakker te branden vanwege hoestende Man, strompel ik van douche naar koffiemachine naar broodplank naar Man-in-bed naar kattenbak  naar moeder en kom uit bij het scherm.
Eerst even de mail bekijken:

Lieve Annebel,
geweldig weer het stuk in de krant en wat sta je er mooi op, HELEMAAL TOP,
liefs Nelleke

Mijn vriendin is niet echt van het kranten lezen, zij is kunstenaar en meer van kleur dan van tekst.
Superlief dat ze toch dat stukje van vorige week heeft weten op te snorren tussen alle papierbergen die de brievenbus inkomen en de krantenbak uitpuilen.

NHD 4.12.2013
NHD 4.12.2013

Nu nog even op facebook kijken.
Een Persoonlijk Bericht van Het Hoornse Boek&Bal, originele naam, Boek&Bal, typisch Hoorns.

Goedemorgen Anne,

vanmorgen heb ik het stuk in het NHD gelezen! Ik is Miranda Rood van Bibliotheek Hoorn. Wil je een keer komen vertellen/voorlezen in ons Leescafé in de Centrale Bibliotheek? Mijn e-mailadres is: mrood@bibliotheekhoorn.nl.

Vriendelijke groet, Miranda

Huh? Sta ik er vandaag alweer in?
En mag ik op de bibliotheek komen vertellen en voorlezen?
Wat goed!
Snel de krant kopen!

En jawel.
Daar staat ze.
De debutant met genoeg ervaring voor een boek.
Ik…

NHD 10 december 2013
NHD 10 december 2013

Deel dit bericht:

Eva Terra Incognita

Eva Terra Incognita
Te bestellen bij de boekhandel

Sophie - Genius Loci

Sophie - Genius Loci
Te bestellen bij de boekhandel

12 reacties

  1. ‘t Is wel wennen hoor Athy.
   Ben ik even boodschappen doen, sta wat te dralen voor een vak, hoor ik een mij onbekende dame tegen de winkeldame zeggen ‘ik stond net naast een schrijfster’.
   Zegt de winkeldame ‘die komt hier altijd’.
   En wat doe ik?
   Nieuwsgierig kijk ik om…

 1. Ja, zeg ik ook wel: ben een publieke vrouw.
  Het is fijn om belicht te worden.
  Aandacht doet een mens zo goed.
  Positieve aandacht dan.

  Duimpje omhoog 😉

  & liefs!

 2. Enne, wanneer staat je boek in de bieb, heel publiekelijk. Heb gister de Vakantiebieb (app) weer geopend waarbij je een paar weken boeken op een schermpje mag lezen. Hoop Sophie daar ooit tegen te komen maar ben vooral blij met mijn, echte, papieren boek. Ik lees telkens een stuk en wil dan weer uitstellen, bang dat het straks uit is…
  Mijn opa kreeg vroeger een stuk suikergoed, was zo blij hiermee omdat hij vanwege armoe nooit zoiets kreeg dat hij er alleen maar naar keek, voelde, rook maar nooit aan het opeten toekwam. Bedorven! Zo ver laat ik het niet komen!

  1. een pracht voorbeeld van kunnen genieten, Dick, en ik ben verguld dat Sophie dit bij jou teweeg brengt….
   O=Vandaag was ik op de bieb en de dame legde uit dat het altijd een maand of drie duurt voor een nieuw boek in de bieb te lezen is, Hoorn gaat het bestellen in alle drie de biebs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *