Auteur & kunstenaar

Groet&Ontmoet bij DekkervdVegt Nijmegen

Het stormt en niet zo’n beetje. Daarnet zou ik even brood kopen, waait de hele winkelruit eruit, overal enorme puntige glasscherven, het had een haar gescheeld of mijn tocht door de storm was niet doorgegaan. Die gaat gelukkig wel door, van Hoorn naar Nijmegen, waar ik vanmiddag tussen 16.00 en 18.00 uur signeer bij DekkervdVegt,

Marikenstraat 29
6511 PX Nijmegen
Telefoon: 024-3020130

Ik ben benieuwd wie ik daar allemaal mag Groeten en Ontmoeten.

Hartelijk welkom!

eva-480

 

7846_P3240006

images-2

vt-2

http://www.dekkervdvegt.nl

 

Deel dit bericht:

Eva Terra Incognita

Eva Terra Incognita
Te bestellen bij de boekhandel

Sophie - Genius Loci

Sophie - Genius Loci
Te bestellen bij de boekhandel

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *