Groet&Ontmoet bij DekkervdVegt Nijmegen

Het stormt en niet zo’n beetje. Daarnet zou ik even brood kopen, waait de hele winkelruit eruit, overal enorme puntige glasscherven, het had een haar gescheeld of mijn tocht door de storm was niet doorgegaan. Die gaat gelukkig wel door, van Hoorn naar Nijmegen, waar ik vanmiddag tussen 16.00 en 18.00 uur signeer bij DekkervdVegt,

Marikenstraat 29
6511 PX Nijmegen
Telefoon: 024-3020130

Ik ben benieuwd wie ik daar allemaal mag Groeten en Ontmoeten.

Hartelijk welkom!

eva-480

 

7846_P3240006

images-2

vt-2

http://www.dekkervdvegt.nl

 

6 thoughts on “Groet&Ontmoet bij DekkervdVegt Nijmegen

    1. Anne Post author

      Leuk Anke, wat reageer je snel! Ik moet nog vertrekken, heb het warme vest en de bontlaarzen al aan 🙂

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *