Schrijver

Magiers bevolken mijn huis. In achterkamers springen magische katten mijn serviesgoed kapot. In mijn witte was draait de magische blauwe broek mee van een wereldreiziger. De niet-magiers zeggen wat zij zouden doen als zij in mijn schoenen stonden.
‘Ingrijpen’
Ik word wakker met mijn quote van vandaag.
‘Wie ingrijpt, ziet niet wie de ander is.’
In een flits zie ik wat gebeurt in veel relaties. Vanaf ‘zeker’ moment, probeert men de ander te veranderen.
Met de kracht van een blikseminslag weet ik wat mij tot schrijver maakt.

3 thoughts on “Schrijver

 1. bertie van loon-ermers

  Precies zo voel ik het ook Anne! Met dit verschil dat ik niet schrijf…althans geen verhalen en vertelsels De ander verrijkt je leven. Maar zorg ervoor dat jouw positieve energie er niet onder lijdt. Dan zit het goed 😉
  Spannend met die magiers!

  Reply
  1. Anne Post author

   Wat ben je snel Bertie! Ik wou net uitloggen en zag jou binnenkomen.
   En dat is het, spannend! Verwacht het onverwachte…. laat het toe – een van de quotes in mijn eerste manuscript, Sophie, ‘expect the unexpected’ van Herakleitos.
   Met een beetje geluk brouw ik er nog een blog van – maar voor het allemaal verwerkt is!
   Lieve groet van mij.

   Reply
 2. minke nas

  Anne jij was en bent een geboren magiër, laat je niet haasten.
  Het is een mooi beeld van de blauwe broek een contrast en verweving tegelijk…
  Geniet van deez mooie dag!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *