Auteur & kunstenaar

E-bundel Vrouwenlijn

Hoe mijn cadeau precies werkt, ben ik nog niet achter, hij gaat heen en weer als ik hem stil wil hebben, maar dat heb je vaker met cadeaus.
Even recapituleren.
Ik kon mijn arm niet meer bewegen
en toen dacht de fysiotherapeut dat het uit het litteken op mijn rug kwam
en toen dacht ik aan alles wat ik achter de rug heb
en toen kwam ik uit bij de vrouw waar ik uit geboren ben
en toen bij de vrouw waar zij uit geboren is
en toen was ik er wel klaar mee
en toen lag er een e-bundel in mijn mailbox
en die had Pastuiven N W EL Verkwil voor mij gemaakt
en toen was ik blij
punt.
Geen punt.
Ik wil hem zien!
Dat kan. Op twee plekken.
Even klikken op de link en je bent er…

http://hetnieuwepoezine.wordpress.com/bundel/

Bijna…
Je komt terecht in een tijdschrift dat zijn geboorte nadert, 1 maart is het uitgerekend: Po-e-zine.
Van pure opwinding was ik dat bijna vergeten, en ook dat ik 1 van de vaste medewerkers ben. Yes.
Je kunt er nu gelijk een gratis abonnement op nemen, want Pastuiven is ook de vader van dat tijdschrift en past precies in mijn Mannenlijn – alles voor iedereen. Hoe dat abonnement in zijn werk gaat, vind je vanzelf als je op bovenstaande link drukt, op weg naar mijn E-bundel.
Vrouwenlijn staat bovenaan, samenmet de Elfstedentocht.
Je klikt om te beginnen op Vrouwenlijn en  zie: daar is het hele verhaal achter elkaar. Wat een gemak!
Je kunt hem gelijk ademloos lezen of downloaden of uitprinten.
Zo is mijn cadeau gelijk jouw cadeau.

Pastuiven heeft nog een verrassing. (Laat Pastuiven maar schuiven)

http://issuu.com/pastuiven/docs/anne_vellinga_-_vrouwenlijn

Ook dit is het een kwestie van klikken op de link. Hier kun je kiezen hoe je het wilt zien. Bijvoorbeeld twee pagina’s tegelijk zoals bij een boek. Je kunt de bladzijden ook nog vergroten als je een bril nodig hebt, die heb je dan gelijk niet meer nodig. Wel gaat het dan bewegen en hoe je dat stil krijgt, geen idee.

Zo heb ik ongemerkt een novelle geschreven en is het ongemerkt mijn eerste e-bundel geworden en kan ieder hem gratis lezen, waarbij opmerkelijk detail is, dat mijn Vrouwenlijn gebundeld is door Pa…
Dat had ik niet kunnen bedenken toen ik zocht naar de oorsprong van de pijn in mijn linker schouder, dat mijn eerste novelle eruit zou komen.
Van een Indiaan leerde ik dat de dood op je linker schouder zit.
Ik begin te vermoeden dat daar veel mysterieu en wijsheid in schuilt.

Veel plezier ermee, en als je het leuk vindt, druk dan op het duimpje, dat zie je vanzelf.

Deel dit bericht:

Eva Terra Incognita

Eva Terra Incognita
Te bestellen bij de boekhandel

Sophie - Genius Loci

Sophie - Genius Loci
Te bestellen bij de boekhandel

8 reacties

 1. Gefeliciteerd Anne, wat een mooi cadeau aan jou en van jou.Dat wil ik van dichtbij gaan zien.Kijken of het mij lukt want ik ben geen held op de computer.De uitleg is helder (betekent niet dat ik het niet verkeerd kan doen).Eerst maar eens de linken noteren voor het geval ik e.e.a. niet terug vind.

  1. Dankjewel Athy, misschien is het handiger dat je opschrijft E-bundel Vrouwenlijn – als je mijn blog weet te vinden, waar dan ook, kun je rechts bovenin je zoekterm zetten, bij search our site dus – en dan op go en dan kom je hier, en hier blijven de links staan – met al die streepjes hoog en laag maak je gauw een vergissing 😉

 2. Lieve Anne,

  Wat is het toch heerlijk om op je site te grasduinen!
  En nu een po-e-zine! Ik heb met meteen opgegeven als abonnee en ga in het weekend heerlijk genieten.
  Dank je wel en veeeeeeel succes,
  Susan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *