Jong talent

RM Bananas (Renske en Maud)

Ik ken Renske en Sietske van toen ze amper boven de tafel uitkwamen. Ineens zijn ze groot en maken filmpjes. Nieuwsgierig als ik ben, ga ik meteen kijken en blijf kijken, zo grappig, bloedeerlijk en ontwapenend zijn deze filmpjes. Je beseft met een dreun dat je zelf geen tien meer bent en hoe leuk het is om dat wel te zijn!

Renske en Maud zijn hartsvriendinnen die geen blad voor de mond nemen; dat kun je beleven op RM bananas, hun youtube kanaal waar ze elke week een nieuw filmpje op zetten, gefilmd, geregisseerd, geëdit en van muziek voorzien door Sietske Joosten, de grote zus van Renske (12).
Het bijzondere is, dat Sietske telkens begint met een half minuutje ‘chaos’ van de acteurs en DAN, dan begint het echte werk!
Het kon niet uitblijven dat Sietske een eigen kanaal begon, eergisteren. In haar eerste filmpje tekent ze een gezicht in vliegende vaart, je ogen kunnen het haast niet bijhouden, enig om te zien.

Ze vinden het alledrie geweldig als iedereen abonnee wordt en een blauw duimpje stellen ze bijzonder op prijs.
Hierbij de linken naar de beide kanalen. Geniet ervan en duim ze!

RM bananas: https://www.youtube.com/channel/UCj81B2zKm–eQ7wnWxXf_jw

Sietske Joosten: https://www.youtube.com/channel/UCBeMQ9TNmrc_ylV_jDWudjw/videos

Als je mijn favoriet wilt bekijken, doe dat dan via de youtube knop, dan kun je een blauw duimpje geven 😉

8 thoughts on “Jong talent

 1. dimph

  Ha Anne, ik word helemaal blij van die meiden, van mij krijgen ze 10 duimpjes tegelijk alleen weet ik ze niet te vinden….hahahaha…..sneu

  Reply
  1. Anne Post author

   Ha Dimph, goed dat je dat even meldt, ik vermoed dat je niet de enige bent, dat is het lastige van links. Het zichtbare filmpje is echt grappig om (2x 😉 ) te zien, dus klik die nog eens aan; je ziet dan geen duimpjes, maarrr rechts onder het filmpje zi je het blokje youtube, daar klik je op en zie daar: het duimpje verschijnt wederom rechts onder, klikken maar en hij wordt blauw, precies wat de meisjes zeggen (en ja ‘je ziet het pas als je het door hebt’) groetjes!

   Reply
 2. M. Timmermams

  Had heel stuk geschreven is verdwenen. Over verdrietig zijn over geen kinderen hebben bewust en daar ook weer samen blij over zijn, dit is een erg mooi, leuk en grappig filmpje. Weet niet of ik meer zal kunnen zien, in ieder geval niet alleen, wel met mijn vriendin…

  Reply
 3. dimph

  Anne dank zij jouw uitleg gelukt, meteen abonnee geworden en een bericht achtergelaten voor die meiden…….
  Mocht ik me ooit eens chaggy voelen dan is dit een ultieme manier om uit de dip te komen……wat een grapjassen.
  Doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  Reply
  1. Anne Post author

   wat leuk Dimph! ik ben natuurlijk ook abonnee en heb al heel wat knutselideetjes bij hen opgedaan voor als ik me een keer verveel!

   Reply
   1. dimph

    hahaha…….jij en je vervelen ? Vandaag was er geen krant , uit je normale ritme dan heb ik even het gevoel dat ik me “verveel “achterlijk toch…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *